Västerbottenostfyllda älgfärsjärpar med rödvinssås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Järpar 600 gram älgfärs 1 paket lufttorkad skinka 1,5 msk viltfond 1 st röd chilifrukt , finhackad 0,5 dl färsk persilja , hackad 0,5 dl grädde 1 st äggula(or) 1 st vitlöksklyfta(or) , pressad Mos 150 gram jordärtskockor 700 gram mandelpotatis 2 dl mjölk , het 1 st vitlöksklyfta(or) 1 bit(ar) smör 1 tärning(ar) grönsaksbuljong Sås: 1 st chipotle chili 1 msk smör 1 st stjärnanis 1 st vitlöksklyfta(or) 0,5 dl portvin , rött 1 msk smör 0,5 flaska(or) rött vin , 37,5 cl 2 dl vatten 1 st Schalottenlök(ar) 0,5 dl viltfond , koncentrerad 0,5 msk maizena majsstärkelse 1 st salt 0 st peppar Tillbehör 1 smör 1 svamp 1 st salt 0 st peppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.