Skär citron och lime i klyftor och lägg in i frysen. Häll på 25 cl tonic water och häll upp alltsammans i en kanna som ställs kallt i kylen innan servering. Lägg upp isade citrusfrukter som isbitar i 4-6 glas, häll på sangrian och toppa med resterande tonic water som avslut. 1 kvist mynta eller citronverbena. 1 kvist citronverbena. 75 cl vitt vin, friskt, fruktigt och torrt 1,5 dl Cointreau 50 cl tonic water 1 kvist mynta eller citronverbena 1 kvist citronverbena 1 citron 1 lime 2 kanelstänger
Fyll på med varmt kaffe. Vispa grädden löst. Skeda eller häll försiktigt över grädden. 2 cl vodka, rysk Stolichnaya, Smirnoff eller Beluga eller svensk vodka som Absolut, Purity eller Spirit of Hven. 1 cl Amaretto mandel-likör
toppa med Victoria Prosecco. Syrran och jag vevade ihop en god fördrink till lite altanhäng. Vi tycker man kan skippa päronjuicen och hälla i mer Midori istället
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.