Världens godaste Ananaspaj
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 1150 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 Fyllning:
  • 13 små burkar krossad ananas (á 140g avrunnen vikt)
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker1. Rör ihop smör med strösocker, vetemjöl och bakpulver. Platta ut degen i en pajform om 27 centimeter i diameter.
  • 12. Slå av lagen från den krossade ananasen. Blanda ananasen med creme fraiche, ägg, strösocker och vaniljsocker. Slå fyllningen i pajen och grädda i 175°C i 40 minuter. Servera med vaniljsås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.