Tidigarei veckan fick jag ett mejl av Matilda som ville göra en utmaning. Det gicktill så att vi valde tre olikaingredienser som vifick ha i en dessert/kaka (eller något annat sött)
Jag är en kvinna med absolut noll självdisciplin. Den liksomexisterarinte ens… Jag har försökt säkert hundra gånger att tänka positivt på det, och intalamig själv att det bara är hjärnspöken, men det går inte
En del av hans utläggning handlade om hur han själv hade försökt lära sig att älska något han tidigare tyckte var jätteäckligt, för att se om det skulle gå att genom hög repetition av något under en kort tid lära sig att älska något man verkligenintegillar
Gris är årets trendkött nummer ett om man ska tro på Arlas Kockrapport som kommer varje år. Och då pratar viinte om fläskfilén eller kotletten, utan det ska vara annorlunda styckningsdelar som inte använts på länge i restaurang-och hemmaköken
Det tråkiga med att beställa en stor sushi rätt upp och ner utan att hålla på att jamsa med "bara lax tack" och "får jag byta mot en räka" är man i slutändan alltidsitter med någon skum slamsa tillfisk som man bävar för att stoppa i munnen
Så har jag då fått ihop ett inlägg om minutmaning att baka Franska våfflor. Det är inte helt okänt för er som följer och läser min blogg att jag är ett fan av Hela Sverige bakar, sök på Hela Sverige bakar isökfunktionenilistentill höger och du får upp en hel massa smått och gott från åren som gått, och det är inte första gången jag blir utmanad, t ex så bakade jag Bagels för tre år sedan
Men inte nu längre, nu ska de plockas fram och dammas av tillutmaningarna som Eleonore serverar. Om man kikarin på bloggen "Fika med Eleonore" så kan man läsa om hennes utmaning för både sej själv och sina läsare, en utmaning som vi bestämt oss att hänga på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.