1-2 msk honung. 2 bananer 1-2 msk honung. Gjorde ett snabbt och mumsigt mellanmål i helgen. Passar utmärkt även som frukost, men då kanske man byter ut klicken glass mot yoghurt,
Maja tipsar -. FRUKOST/MELLIS TIPS. - Limesaft. Det är så himla enkelt och går väldigt snabbt att göra, den är perfekt till att göra till frukost eller till mellis
Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Det finns en sak som hon alltid slukar - SMOOTHIE - och det är perfekt att ta till både som frukost, mellis och kvällsmat och går att variera till det oändliga
Bland annat dagens recept som är ett jättebra mellis och en spin på en toscakaka fast på en bas av kall havregrynsgröt, frukt och toppat med en Tosca smet gjord på dadel, tahini, kokos och mandel
Frukost/mellis pepparkaksmuffins (1 person). Lägg i muffinsformar (fyll inte helt upp till kanten), micra på högsta effekt i 2-5 min (beroende på hur många och hur stora muffinsformar du använder). Men annars skulle jag säga att ni antingen kan göra detta recept, och kanske dubbla/trippla det, och kanske sätta in dem i ugnen på 200 grader tills de stelnar (ca 10-20 min kanske)
Tidigare i veckan fick jag ett mejl av Matilda som ville göra en utmaning. Jag tyckte det lät jätteku. Det gick till så att vi valde tre olika ingredienser som vi fick ha i en dessert/kaka (eller något annat sött)
Våra kroppar är fortfarande skapade för att vi ska samla, odla och jaga vår mat precis som våra förfärder gjorde - och inte för att äta livsmedel som innehåller tillsatta E-ämnen, stabiliseringsmedel och som håller i flera år
Det gav mig idén att försöka göra en egen – aningen mildare – men icke desto mindre lika spännande version av den här utmaningen för alla de där ute (jag har träffat många
Vi hade sista kalaset idag - barnkalaset. Tips - blanda ströbröd och kokos för att bröda formen. Lager 1 - Hallonsylt. Lager 2 + fodring innan jag la på marsipan - krämgrädde (=vaniljkräm blandat med vispad grädde)
Och då pratar vi inte om fläskfilén eller kotletten, utan det ska vara annorlunda styckningsdelar som inte använts på länge i restaurang-och hemmaköken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.