Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylen 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform, nagga den med en gaffel och grädda den tills den är gyllenbrun, ca 25 minuter. Kolafyllning - Koka grädde, socker och sirap i en kastrull till 120 grader eller i 20-30 minuter
15-20 minuter. Lagom tills vi skulle sätta igång med middagen så upptäckte jag vad det var jag glömde köpa hem när jag var i väg tidigare, nämligen jäst
Ta ut köttet och låt filén vila i rumstemperatur i 5 minuter innan den skärs upp. Bihåleinflammation är inget jag önskar min värsta fiende och kanske för att jag aldrig är sjuk blir jag hemskt ynklig när jag trillar dit
Torkat vetegräs innehåller mycket fler näringsämnen än fullkornsvete och är dessutom glutenfritt. Ibland känner jag verkligen hur jag bara vill "städa" kroppen från allt skräp man får i sig
Tänkte känna in våren med en underbar grönsakssoppa idag, är det inte värme ute får man helt enkelt ta saken i egna händer och se till att bli varm inuti
Nu har älgjakten startat runt om i Sverige. Att sitta på pass en kylig morgon med en brinnande tjärstubbe bredvid sig i väntan på att älgen ska komma, det är avkoppling det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.