När jag skulle bestämma mig för vilket recept jag ville ha till veckans "urarkivet" där jag plockar fram gamla recept och visar er igen, visste jag interiktigtvilket jag skulle välja
Jag har insett att vi måste börja tömma ur frysen på riktigt nu. Jag har en förkärlek för att köpa på mig matvaror i mängder för att en tanke kommer över mig när jag är och handlar att "hmmm, det där kan man göra något gott av" och så hamnar det en hel massa grejer i frysen
I många år har jag hört att det bästa sättet att kärna ur dem är att halvera dem, hålla halvorna över en skål och slå på skalet med baksidan av en sked
Urarkivet. Hur som helst. Hawaii carne asada med krispigacheddarfries & grillad ananas pico de gallo. Jag vill äta riktigt tacos tills det sprutar ur öronen på mig
Gröpa ur, röra fyllning och lägg i dom får ni själv göra, men det ska ni nog klara av. Fyllda tomater lovade vi er i går och fyllda tomater ska ni få, ja ett recept på i alla fall
Lämnad åt sitt öde och sin smärta med en burkpilleri handen. Då alla inte kan läsa GP eller allt finns på nätet så gick jag och köpte söndagens nummer igår av en enda anledning
Låt svalna tillrumstemperatur. Just nu går det en trend runt på internet att göra mini-pepparkakshus. Jag såg själv dessa på Pinterest för några månader sen,
Vi skålade för underverket och åt lustiga små ostkuber från Ritorno, avnjöt en enkel räksallad och köttade i oss en av Östgötavännerna bortskänkt lammbog vilken jag bräserat irödvin och serverade med ugnstekta godsaker, sky och yoghurtsås
Förbereda och tända grillen, sitta och mysa videlden medan man väntar på att kolen ska bli vackert gråa och perfekt varm och samtidigt kunna njuta av luften och solen så här tidigt på våren
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Snurror. Eva HildénSmith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiganaturligtglutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Tina upp mangobitarna och mixatill en slät puré. Recensionsexemplar från Bonnier Fakta – stort tack. Blanda försiktigt ned hackad koriander, pressad vitlök, yoghurt, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.