Först smält smör sedan råsockret, potatismjölet och till sist plommonklyftorna. 10,5 tsk äkta vaniljpulver. 18 st plommon Urkärnade och skurna i klyftor. 1Vispa smör och socker, tillsätt ett ägg i taget och vispa. 1Tillsätt de torra ingredienserna och vispa till slät smet. 1Låt svalna något innan kakan stjälps upp och serveras med botten upp. 1Servera med en klick lättvispad grädde
Jag gillar traditioner med tycker samtidigt att det är kul att bjuda på bekanta smaker i nya tappningar, som de här plommonen, inkokta i vin, råsocker, kanel ochvanilj
med hålslev och koka ihop lagen tills den blir simmig. Servera med vispad grädde eller glass. vatten, socker, citronsaft, delad vaniljstångoch stjärnanis i en kastrull
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.