RenéeVoltaire resturangen i Stockholm inspirerar mig varje gång jag är där till att vilja äta nyttigare, jag älskar all den sortens mat och önskar jag han laga liknande mat till varje måltid
RenéeVoltaire. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Tomatsås. Värm upp olivoljan till tomatsåsen i en kastrull. Skala och finhacka lök och vitlök och fräs försiktigt i kastrullen
RenéeVoltaire. Renées goda bröd. Blev så baksugen på att göra lite matbröd. Tyvärr så hade jag ingen jäst hemma, men det finns faktiskt massor av gott bröd man kan baka utan jäst och här ett sånt bröd
Reneé Voltaire. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Linsbiffar. Koka upp vatten till linserna. Koka sedan linserna efter anvisning på paketet, var noga med att inte linserna kokar sönder, det gör de väldigt lätt
Har precis provgjort Renées frukt tiramisu inför en middag imorgon. Har precis fått färska blåbär och jordgubbar från Årstiderna som blir perfekt att ha i
Istället för härliga dagar i Stockholm är vi hemma i vardagen och det på grund av välavlönade piloter som vill ha ännu mer pengar - "mycket vill ha mer"
När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.