Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen och chokladen
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Undebart mellis tillsammans med favoriten vaniljkesokvarg (keso+kvarg+vaniljpulver). Rulla snabbt till bollar innan hallonoch banan smälter för mycket så det blir svårt
Blanda i avrunna, hallonochblåbär. Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter. 1 förp frysta hallonochblåbär
Mina nyttigare mellanmålskakor medblåbäroch kanel () jag gjorde för flera veckor sedan blev så himla lyckade att jag i måndags beslöt mig för att göra mer men med smaken hallonoch vanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.