Jag ville servera den på gafflar, och istället för fula plastgafflar som bryts i sönder eller träditon som smakar just trä, köpte jag ett gäng mindre nysilvergafflar på eBay och Etsy
Jag brukar göra den lite olika varje gång beroende på vad jag har i kylskåpet, idag använde jag till exempel grädde och fryst spenat men här kommer ett enkelt och jättegott recept som jag provade fram tidigare i höstas
Jättegott och superenkelt att tillaga. Blanda resterande ingredienser och pensla på laxen. Servera tillsammans med en god sås alternativt röra samt rotfrukter och en fräsch sallad
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Vi har ett komplicerat förhållande lax och jag. All ugnsbakad laxfilé under lundaåren har satt sina spår, så numera föredrar jag lax rå, gravad och kallrökt
Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver och socker i en bunke. Tillsätt smöret och kör med elvispen till en deg, är den lite smulig gör det inget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.