800 g
falukorv Senap Ketchup Västerbottenost Sås 2 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 st kokt potatis 45 g färsk pepparrot på burk 1.5 dl olivolja Salt Potatis
Sorunda falukorv. Servera med kokt pasta eller ris 800 g Faluorv, rekommenderar falukorvmed mycket köttmängd typ. 800 g Faluorv, rekommenderar falukorvmed mycket köttmängd typ. Sorunda falukorv 2 paprikor i olika färger Senap/ketchup Tacosås stark 2,5 dl Arla crème fraiche "Paprika&Chili" Riven ost
Bryn korven lätt i en gryta tillsammans med den skivade purjolöken. Häll matlagningsgrädden i grytan med korven och smält ner buljongtärningen och tillsätt senap och resterande kryddor
1) Skåra korven, fördela senap och ketchup i korven och lägg i rikligt med ost. 5) Rör sedan ner pepparroten och smaka av med salt. 6) Servera med kokt potatis 800 g falukorv
Servera med kokt falukorv och potatismos. Blanda matlagningsgrädde med kycklingfond i en kastrull. Vispa såsen medan den kokar upp och låt den sjuda ett par minuter
Servera med kokt potatis,pepparrotssås och med grönsaker som du tycker om. Smält matfettet i en kastrull på svag värme tillsätt mjölet och rör om med visp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.