Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Gröt är verkligen en riktigt bra uppfinning. Mättande, gott och nyttigt dessutom. Första gången jag hörde talas om ugnsbakad havregrynsgröt kände jag mig lite skeptisk, kunde det verkligen vara gott
Igår blev det tyvärr inte att kidsen hjälpte till med maten, men de fick välja mellan kyckling eller fisk dagen innan så lite fick dem vara med iallafall
När jag var i Amsterdam i våras åt jag en underbar sallad med ungsbakade tomater, de var mycket mer ihopskrumpna än mina brukar bli och smakade sötare än vad jag är van vid
Börja med att tina laxfiléerna, jag valde micron, och sätt på ugnen på 200 grader. Skär sedan rödlöken i tunna skivor och lägg de i vatten, så att den får en mildare smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.