Fräs löken i oljan utan att den skall ta färg, flytta den från plattan, strö på paprikapulvret rör om och häll på ca ½ dl vatten, lägg tillbaka på plattan
Igår rostade jag lantbröd med avokadoröra och kokt ägg på ochidag blev det lantbröd med ost, skinkaochpaprikaoch så en kesoröra med mosad banan, russinoch solroskärnor
Under ett par år arbetade jag som vinbondeochvinmakarei centrala Toscana. Och framförallt äta den. Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo
Resan är bokad och lyckan är total, familjen åker till Ungern i en vecka, vi ser fram emot sol, bad, spa och eventuellt litehälsoliv men det jag längtar allra mest efter är nog mat
Idag var det bara torra brödskalkar kvar till frukost så dax att baka lite bröd jag har tillsatt både äpple och morot i detta brös jag har hitentills bara bakat med en av sorterna åt gången i bröd och det är ju gott så nu testar vi båda tillsammans
Ett fantastisktfint bröd till all den goda midsommarmaten. Midsommarbrödet på Solhaga 2012 är ett bröd med enkla ingredienser, där processen är det viktiga för både smaken och utseendet
Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar. Lägg ruccola på brödskivorna. Stek parmaskinkani en torr stekpanna så den blir spröd och tar lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.