Lägg potatishalvorna på ugnssäkert fat och droppa över olja. I alla fall inte när man som jag älskar potatis i så gott som alla smakformer och skepnader
Gnugga och halvera potatisarna på längden. Rada upp halvorma i en ugnsfast form och ringla över olja. Tag ut potatisen och smula över getost och strössla över mandelflarn
Skölj och halvera potatisen och lägg på en plåt. Servera tillsammans med den rostade potatisen. Blanda färsen med dijonsenap, ägg, rostad lök, salt och peppar
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. Salt och peppar. Salt, peppar och paprikapulver. Skala och skiva potatisarna nästan igenom, lägg i en form, dofta över kryddorna och ringla lite olivolja på potatisen
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Fräs löken i oljan utan att den skall ta färg, flytta den från plattan, strö på paprikapulvret rör om och häll på ca ½ dl vatten, lägg tillbaka på plattan
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
En enkel men supergod och mättande, vegetarisk vardagsrätt. Jag får ofta höra att det är dyrt att äta ren och läkande kost, men det behöver det inte vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.