Denna rätt kvalar lätt in på vår egen lista över årets godaste pasta. Det är ganska många veckor sedan min man slängde ihop rätten med inspiration från diverse olika recept han scannade på nätet, och jag borde bloggat om den för längesedan
Koka ris för ca 6-8 pers. beroende på hur många man är (koka enligt anvisningar på paketet). Vill man kan man krydda och färga riset med lite gurkmeja efter kokningen, då originalriset på La Empanada är gult
Den här blev det mycket mat utav och så sköter det sig självt i ugnen, alltså perfekt vardagsmat. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Lägg på tomatsåsen ( blandade 1-1/2 dl krossade tomater med 1/2 dl tomatpuré och 1 msk oregano) på botten och lägg på valfri fyllning (jag använde mig utav skinka och riven ost)
Tanken är att vi ska göra korv av lite utav köttet och resten kommer säkerligen att grillas. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Så jag gjorde ”köttbullar” utav blomkål. Förra veckan så hade Leah en kompis över som är vegetarian. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.