Hursomhelst ställde jag frågan vilka era favoritrecept är, och mina havrescones tycks vara populära. Jag har också sett mina morotsscones bakas och dokumenteras på instagram ett flertal gånger
Här är recept på Glutenfria frallor. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Idag blev dom supergoda. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Scones ska ju vara enkelt och gå fort, därför blandar du helt enkelt bara ihop alla ingredienserna och gör dem till två bullar
De blev riktigt goda. I det här receptet har jag använt durramjöl och teffmjöl (läs mer i listan över glutenfria mjölsorter) men man kan byta ut dem mot andra mjölsorter med liknande egenskaper
Godaglutenfria och mjölkfria syltgrottor. En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Skölj äpplena och dela dem i mindre bitar. Lägg bitarna i en kastrull och häll på vattnet. Koka upp, sänk därefter plattan och låt sjuda under lock i 20 minuter
Inte heller några flådiga bakverk blev det, utan jag fick nöja mig med te och glutenfriascones. Så vi fick avnjuta ett glas Pommery Brut Royal NV till våra scones och snittar
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Här kommer receptet på den sagolikt goda pastan jag gjorde igår kväll. Åh, de är så goda. Godkväll. Den är inte en exakt kopia på den jag åt på Vapiano, men ganska snarlik
Jag kan verkligen rekommendera boken ”Baka Glutenfritt” av Karin Moberg och Oscar Målevik. Från den testade jag idag att baka en sockerkaka, som blev riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.