Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst godakycklinggryta
Det är som en blandning av tjocka plättar och sockerkaka med en underbart fluffig konsistens. Nu skulle jag ju egentligen göra vanliga, tunna glutenfria pannkakor, men eftersom det var sent på kvällen och jag inte alls var sugen på att laga mat så slarvade jag lite och slängde snabbt ihop en smet med de ingredienser jag hade hemma
Ska testa en ny variant med mandelmassa, är helt säker på att de kommer bli toppengoda. -)Smak av mango chutney och curry är alltid gott, tillsammans med avocado blev det perfekt
Kakan blir inte hög men blir så jättegod. Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Häll upp i den smorda formen med en slickepott och jämna till smeten
Äppelpajen serveras med vaniljsås. Vårt äppleträd har små äpplen som är ganska goda, då är det dags att baka ett recept på "Amerikansk äppelpaj", som är riktigt gott
Den här supergodakycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
Börja med att skala och hacka morötter. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.