Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor ochensyrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker medenliten minibit - sedan känner man sig nöjd
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Skär bort kanterna på brödet och stek gyllenbruna i rejält med smör. Skagenröra är fantastiskt gott samtidigt som att det är lätt att förbereda och alltid är ett välkommet tilltugg eller förrätt
Ensalladmed räkor och avocado, ljuvligt en härlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
När jag har lägenheten för mig själv tycker jag om att passa på att vara helt ensamoch samla lite ny energimed att äta precis det jag är sugen på och kolla chickflick efter chickflick från sängen ända tills jag somnar och kan bre ut mig över heeela vår lilla säng själv, haha
Lägg dem på en plåt medvitlöken, ringla olja över, krydda med salt, peppar och timjan. Jag brukar tvätta dem noga och låta skalet vara kvar, men det väljer du
Vi grillade ryggbiff och matchade medsalladoch aioli. Lite sallad till. De var verkligen helt helt underbara, så jag tiggde så klart till mig receptet och inväntade tillfälle att få göra dom själv
Sen är det klart att njuta, jag serverade salladen tillsammans med ett glas gott rött vin. Krydda med salt, svartpeppar, en nypa socker, olivolja, vit balsamvinäger samt lite citronsaft
Pressa över vitlökenoch krydda med salt, svartpeppar och torkad persilja. Så nu sparade jag blasten från blomkålen som gick åt till helgens pizzabak och använde den till en varm sallad att äta på kvällen efter jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.