Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Nu är det mindre än två veckor kvar, och det är hög tid att baka lite semlor. Det finns varianter utantillsatts ocker i många livsmedelsbutiker, eller så gör man en själv/kör chiasylt eller mosade hallon
Mina syltgrottor var det sista jag bakade innan förlossningen och lillan kom till oss. Och dagen efter vi kom hem kom jag också på att jag inte hade fotat dessa skapelser
Fibersirap gold är som mörk sirap (fast utantillsattsocker) och har en mild och mjuk karamellsmak. grädde, fibersirap gold och så saltet som ska fördelas över när allt är klart
Tårtan kan frysas utan garnering, men kom ihåg att ta fram den minst en timme i förväg att tina. Blanda sockeroch vatten i en kastrull och koka upp under vispning
Toppa med vanilj casein fluff ochsockerfri pannkakssirap blandat med kanel. De här pepparkakorna innehåller verkligen inget dåligt och jag blev jättenöjd med dem
Vispa ägg pösigt, smält kokosoljan och mosa banan. Banan är perfekt att baka med just på grund utav saftigheten (gäller fröstås inte bar muffins, utan mjuka kakor, bröd etc)
Jag gillar kladdkaka och jag gillar mazarinkaka. Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen
Vi bakade inte hela degen utan hälften ungefär har gått in i frysen till ett senare pepparkaksbak. Sedan tidigare ligger ett recept på pepparkakor på bloggen – men i helgen gjorde jag om hela receptet – och de blev så himlans goda
utansocker, gluten och mjölk av Ulrika Hoffer. om sockeroch växande kroppar. Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.