Jag har sagt flera gånger åt honom att ifall man vill göra något annorlunda till förmånliga priser så lönar det sig att börja googla lite tidigare en samma dag
Eftersom jag aldrig kan låta bli skaldjur och keso var jag ju givetvis tvungen att blanda ner lite räkor i salladen och ha lite keso vid sidan om fast jag egentligen bara hade tänkt ha kycklingen och tomatsåsen från början
Smörj en ugnfast form och lägg i dem där. Känns skönt att ha lite lediga dagar när man har småbarn, då jag ju jobbar i Göteborg kommer det att bli lite väl långa dagar i förskolan för dem, på så sätt får de iallafall en dags andhämtning hemma innan helgen
Tillsätt havregryn och vallmofrön och blanda om ordentligt så att det blir en fast smet. Ja, det här är vad man kan ägna sig åt en fredag, eller vilken annan dag som helst, jag hade bara en tråkig morgon, så istället för att plugga började jag pyssla och nu har snart hela förmiddagen gått
Han har även fått utmärkelsen "Svensk hjälte", vilket han är väl värd med tanke på sin prestation. Ännu en arbetsvecka slut och man hinner knappast fatta att en vecka gått
Och EXAKT såhär har jag bestämt att även denna fredagskväll ska bli. Perfekt när man kommer hem en trött fredagskväll och vill ha snabblagad men lyxig helgmat
Jag tipsar även om hur man gör varje rätt vego och vegan. Syftet var också att visa hur man kan hitta recept på nätet och anpassa själv så att de passar en kost utan gluten, mjölk och stärkelse… och hur tänker man när man vegananpassar ett recept med kyckling eller lax
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Vi har så roligt tillsammans. Jag tycker att det blir lite väl mycket kexbotten och jag tror att man skulle kunna minska på mängden , det kommer jag antagligen göra till nästa gång
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.