Servera med vaniljsås eller gräddglass. Fördela sedan ut degen över blåbären och hallonen och ställ in i mitten av ugnen och grädda tills du får en gyllene knäckig yta
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Börja med att göra smoothien. Havremjölk. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Saffranstårta med hallon. Blanda mandelmjöl med florsocker och kanel. Grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Täck med plastfolie och ställ in i frysen minst 3 timmar. Garnera med hallon 10-12 bitar
Sen klickade jag i lite i taget av den skurna frostingen i den varma frostingen och vispade hela tiden och när jag typ nästan hade vispa i allt så såg det ut som den skar sig igen men jag fortsatte att vispa och den rättade till sig och blev riktigt god med mycket smakav hallon
mörk medhallonsmak samt vit. Detta recept bygger på godismuffins, men jag har gjort om det lite grann =) Kombinationen choklad och hallon sägs ju vara god och jag tycker det är både roligt och gott med saker i smeten som inte är smet
Det blir väldigt fint med lite olika färger och de gav också väldigt olika smaker till tryffeln. Det var jättegott med bärpulver också men det tog över eätt mycket och man kände inte kola och lakritssmaken lika mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.