Kladdkaka. Låt svalna och servera den antingen som den är eller med grädde eller glass. Sätt ugnen på 200 grader och smöra och strö kokos (mjöl eller ströbröd går också bra) i formen
Servera kakan med lingonvispen. Vispa Milda Visp tjock och blanda sedan ner lingonsylt och kardemumma. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1 tsk malen kardemumma
I torsdags var det ju ”kladdkakans dag” och det firade vi såklart med en god och kladdig kladdkaka. Kakan bakas med rumsvarmt smör (alltså inget smält smör, som man brukar använda
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.