Vi var i Malmö och såg på Cirque du Soleils show "Saltimbanco" och under några timmar så levde vi i en förtrollad värld, där andan tappades flera gånger om och skratt blandades med fasa
När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
Hetta upp olja och stek den tärnade tofun/halloumin tills den blivit gylleneruntom. Ta upp tofun/halloumin och låt de stekta kuberna vila på hushållspapper så överflödig olja rinner av
Egentligenkundedenna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
- Vispa kesella, philadelphia, socker och vanilj krämigt i enbunke. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligentok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.