Hanna brukar gå bananas på dem när vi är iItalien. Sistvi var där hade vi den enorma lyxen att bli serverade skockor som plockats i trädgården bara några minuter … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Det är inte svårare än så – lycka till. Att baka med surdeg kan verka komplicerat och svårt, men det är egentligen bara mjöl, vatten och lite kärlek (och kanske ett par tekniska detaljer till) som behövs
The Ultimate Chewy. Chocolate ChipCookies. Spröda och frasiga på utsidan, chewy och mjuka på insidan. Sedan jag var liten har chocolate chipcookiesalltidvarit en stor favorit, både hos mig och mina systrar
Det är logiskt – mycket surdeg vill ha mycket mat. Sedan jag senast skrev om hur jag håller livimina surdegar har jag ändrat miglite, jag tänkte därför det kunde vara dags för en uppdaterad version
Här kommer ett kort tips för dig som kokar ägg. Lägg ner en tesked i kastrullen när du kokar så slipper du att ägget spricker, eller om det redan har en spricka så läcker inget ut från ägget
oförtjänt dåligt rykte som billig och tråkig studentmat. Lagar man bara till det ordentligt kan pastan dock gå från att vara en klibbig massa med fet och tråkig
Istället för att vispa ur pannan med bara vatten, soja och litevitpeppar efter stekningen – som jag brukar göra – så blandade jag även ner en litenbitköttbuljongtärning och någon matsked svartvinbärsgelé
Voila – Chiligratinerad hummer – färdig att gå över med till grannen. Mitt hundrade inlägg måste ju bara innehålla en favorit som varit med från början av minmatkarriär
Nu börjar det närma sig den varma goa tiden då det är dags att byta till sommarsovsäck. Det innebär också att det ställs andra krav på maten man har med sig på paddelturerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.