Syltade cocktailtomater. Nu fylls förråden på här hemma med massa härligt gott att ta fram när höstvindarna viner och mustiga grytor står och puttrar på spisen
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
gräslök cocktailtomater getost myntablad pistagenötter Dela tomaterna och gröp ur dem. Blanda innehållet med resten av ingrediensernaoch fyll tomaterna
Perfekt till buffebordet kanske kan bli bra till påskbuffen/midsommar eller varför inte som ett tilltugg till fredagsmyset som ett tillbehör till lite smått och gott framför dumburken/TV
Lägg i en smord form och placera ut cocktailtomaterna runt om. Lättlagad Färsrätt Jag förstår inte att jag gör köttfärslimpa så sällan, det är ju så enkelt och gott
Trä på ett basilikablad, en bit mozzarella och en tomat på varje tandpetare. Om du vill att de ska stå upp måste blomfästet på tomaten vara nedåt och tandpetaren inte sticka ut
Cocktailtomater. Ta ut köttet och skär det i bitar. Tillsätt oregano och abborrköttet. Smaksätt med salt och peppar och ta bort stekpannan från kokplattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.