Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Smält smöret och blanda det med honung och soja. Extra gott blir det med majskyckling (för övrigt min favoritkyckling för tillfället), fast då blir det å andra sidan inte fullt så billigt
Garnera med tomater, oliveroch örter. Krydda med salt och peppar. Lägg på getosten, ringla över lite honung och värm i mitten av ugnen tills getosten fått lite färg och är varm
Börja med att marinera oliverna i lite olja, citronsaft, vitlök, oregano. Ta ut dem ur kastrullen och stek sedan lök (1st), tillsätt krossade tomater (jag använde 4 färska) och lägg i kycklingarna (1 pkt på 4 st) och olivröran
Här är recept på Ugnstekta fläskkotlettskivor på kålrabbibädd toppade med tomater och fetaost. Skär fläskkotlett i tunna skivor och stek dem i mycket med smör tills skivorna får en fin stekyta
Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit. Absolut bästa delen av kycklingen är i mitt tycke, låren men då ska de vara urbenade och fyllda
Garnera med basilikablad. Dela olivernaoch kärna ur dem. Fördela oliverna på tomatskivorna. Dessa välsmakande mumsbitar är enkla att tillaga och blir en härlig färgklick på bordet
Blanda kycklingen och tomaterna medoliveroch spenat i en skål. Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.