Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Därtill lade jag till just aubergine i bitar till grönsaksröran. Jag använde nio fläskkotletter då vi var fler runt bordet och visst behov / önskemål om matlåda alltid finns
En mycket bra och säker metod för perfekta ugnsstekta potatisar. Hemligheten med att steka fläskkotletter så dom inte blir torra och hårda är att steka dom snabbt och hett och sedan låta dom vila någon minut
Krydda med salt och peppar efter smak och ställ åt sidan. Rensa svampen från jord och fräs den i smör. Häll av vattnet från potatisen och mosa den tillsammans med vitlök och persiljefräset
receptet i både medoch utan kornris, jag äter sällan ris av något slag men. Servera med. lägg i grönsakerna och örterna, placera kyckling ovanpå, placera i ugnen i ca
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Skarpsås är något som jag växte upp med, och gillade skarpt, hi. Men vi har en underbar dag framför oss, med en sol som skiner så vackert på den snön som vi fått
Hade kunnat toppa fisken också med osten och peston, men lite ombyte skadar aldrig. Lade ner hela tomater i formen tillsammans med falukorven, så de fick bli klara samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.