Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Lägg torsken på ugnsfast form och stryk på majonäsen, toppa med mandelhacket. Fisk fänkål och apelsin är en perfekt kombo i smaker, därtill lite kryddor broccoli och bönor samt en supergod emulsion som får gotta till sig på fisken så har vi en perfekt middag som kan serveras med antingen ett potatismos eller en solotto och lite pesto genovese
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Lägg fisken på purjolöks röran och servera med potatismos ochsallad. Krydda fisken med salt & peppar. Blanda ihop fänkål, apelsinklyftor, lök, mangold, ½ msk olja, salt och peppar till en sallad
Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom. Ljummen sallad på ägg, mandelpotatis, matjessill och brynt smör – g ör så här
Smaka av med mer lime om extra. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsalladeroch till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Asiatisksalladmed nudlar örter och räkor. Det där med att blanda många sorters örter i en sallad är så somrigt och gott att jag tror det ska bli min basföda den här semestern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.