Lägg fläsket med svålen ner i en smord, ugnssäker form. 600 g rimmat sidfläsk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rimmat sidfläsk 2 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 gula lökar 2 äpplen 1 krm svartpeppar Sås
När jag var yngre var jag aldrig speciellt förtjust i italiensk mat, visst älskade jag spaghetti med köttfärssås och lasagne, men vilket barn gör inte det
När sidfläsket börjar bli klart sätt på pastavattnet som ska vara rikligt saltat. Köttet ställer du in i ugnen igen, såsen ska puttra tills den är krämig, smaka sedan av den med salt och svartpeppar
Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar. Krämig savoykål1 savoykål 2 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche 1 citron, finrivet skal salt peppar. Sidfläsk200 g rökt sidfläsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.