Ugnsstektpaprika fylld med aubergineröra & fetaost. lite paprikapulver. Fyll paprikorna med aubergineröran och avsluta fyllningenmed några ”fetaosttärningar”
Nämligen ugnsbakad paprikamed en supergod krämig fyllning. Börja med att finhacka löken. Now, however, it has calmed down and I start to get a little more energy and motivation to play more in the kitchen, so yesterday we did a decent dinner
Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Ta bort stekpannan/kastrullen från värmen och låt svalna lite medan du förbereder paprikan. Potatisen ska du använda som lock till fyllningen i paprikan
Lägg korven i formen och fyll först skåran med bostongurka, sedan med ketchup och sedan ost. Sätt in i ugnen på 225 grader och låt den vara inne i ca 25-30 min eller tills osten smällt och fått lite färg. Servera med stuvade makaroner eller potatismos 300 g Middagskorv från Hälsans kök. 2 tsk ketchup
Skölj och strimla purjon, kärna ur och strimla paprikan. En pratstund med någon som verkar lite låg. Fördela tunna skivor ost i det förgräddade pajskalet och lägg därefter på purjo/paprikaröran
Pajer med samma enkla grundrecept men med olika goda fyllningar är enkelt att förbereda, pajarna går utmärkt att äta antingen varma eller rumstempererade
Ikväll blev det en riktigt het kycklinggryta med tre sorterspaprika, en massa tomat och chipotle. Jättegott blev det, speciellt den rökiga smaken från chipotlen passar riktigt bra ihop med tomat och paprika
Långlagad gryta på picnicbog med chorizo och tre sorterspaprika. Blanda tomatkonserv, tomatpuré, rödvin, paprikapulver och rörsocker i botten av grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.