Ingredienser Portioner. 10 2 kg högrev i bit 4 gula lökar 4 morötter (4 morötter motsvarar ca 350 g) 2 msk smör 2 msk rödvinsvinäger 1 msk tomatpuré 2 dl rött vin 2 msk japansk soja 1 l kalvbuljong eller vatten + fond (till 1 l vatten behövs 4 msk konc kalvfond) 20 kryddpepparkorn 4 vitpepparkorn 3 lagerblad majsstärkelse salt Mormorskokta morötter 800 g morötter 1 skalad gul lök 2 msk smör salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rulla kanterna på oxfilébitarna i peppar och stek köttet. Servera med pepparsåsen. 1000 g oxfilé (i 4 bitar). Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i
Slå på konjak och smaka av med salt och peppar. Spraya med olja och krydda med valfria kryddor. Servera köttet med potatis, murkelsås och kanske en fräsch tomatsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.