Ugnsstekt kyckling med het coleslaw
Kostrådgivarna
Kostrådgivarna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-900 g kyckling
  • 1 msk salt
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk peppar
  • 50 g smält smör
  • 125 º och
  • 1-2 timmar till
  • Coleslaw 4-6 port
  • 1 liter finstrimlad spetskål eller vitkål
  • 2 dl majonnäs
  • 2 msk Mapuche Fire eller tacokrydda
  • ½ dl pumpakärnor
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • Lite salt och ev chiliflingor
  • Häll vitkålen i en bunke och krama den med fingrarna en stund, så blir den saftigare. Rör samman med majonnäs, kryddor och pumpakärnor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.