Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ca 1 hel kyckling, ca 1.3 kg 150 g morötter 150 g palsternackor 150 g fänkål 1 färsk chili 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 tsk kinesisk soja rivet skal av ½ citroner ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Coleslaw: 400 g spetskål 1 burk kokta vita bönor 2 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche 3 msk sötstark senap t ex Västervikssenap 2 msk hackad färsk gräslök
Gnid därefter in kycklingskinnet noga med hälften av marinaden. Ställ in kycklingen på ett galler i mitten av ugnen, glöm inte att ställa en plåt under
Den andra halvan av kycklingen fick bli långsamt stekt i ugn och serverad med en het coleslaw. De här kycklingarna har fått växa sig riktigt stora, så det blir rejält med mat
Fukta kanterna med ytterst lite vatten. Servera med dipsås och ris. Sjud i omgångar i rikligt med saltat vatten ca 3 min, tills de flyter upp till ytan. 400 g kycklingfärs. 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja. 5 salladslökar 1 vitlöksklyfta 400 g kycklingfärs 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 riven färsk ingefära 1 tsk salt 1 förpackning wontondeg Dipsås
Men köpe-majonnäs är inte alltid så gott, speciellt inte om man jämför med hemmagjord majonnäs som blir så krämig och len (och känns inte fet och äcklig som många som man köper
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.