Ugnsstekt kolja med gyllene mos
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram koljafilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak 1 msk olivolja , litegrand 1 msk smör , litegrand Gyllene mos 700 gram potatis(ar) , mjölig 0,5 burk(ar) soltorkad tomat 50 gram grana padano 50 gram smör 2 msk mjölk 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak, malen Tillbehör 250 gram broccoli , färsk Köp receptet Näringsvärde Kcal: 515 Protein: 39 gram Fett: 24 gram Kolhydrater: 32 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.