Ugnsstekt gösfilé med bakad rotselleri & vittvinsås 10 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsstekt gösfilé med bakad rotselleri & vittvinsås 10 propoints 2 portioner
  • 300 gösfilé 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • Sås
  • 1 st schalottenlök
  • 1 tsk smör
  • 1 msk fiskfond
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 2 dl vatten
  • 1 dl matlagningsgrädde max 15%
  • 1 tsk mjöl
  • Några droppar citron
  • En skvätt vermouth
  • 1/2 hönsbuljongtärning Hackad gräslök
  • Salt & peppar
  • 1/2 rotselleri 2 tsk milda culiness
  • Salt
  • 4 msk riven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.