Ugnsstekt dovhjort med kål- och rotfruktspytt, svart vitlökssås och smörstekta kantareller
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 krm svartpeppar , grovmalen
  • 0.5 dl färsk timjan
  • 1 aluminiumfolie
  • 700 gram dovhjort, fransyska
  • 25 gram smör
  • 3 krm salt , grovmalet
  • 2 krm salt
  • 0.5 dl färsk timjan
  • 1 msk brun maizena
  • 1 steksky från köttet
  • 1 krm socker
  • 3 krm svartpeppar
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 klyfta(or) svart vitlök
  • 25 gram smör
  • 2 dl gräddmjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 2 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 salt och svartpeppar
  • 25 gram smör
  • 2 l vatten
  • 200 gram morötter
  • 200 gram kålrabbi
  • 1 st rödlök (ar)
  • 200 gram palsternacka (or)
  • 1 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 250 gram kantareller
  • 25 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.