Ugnsrostade skaldjur med chili och vitlök
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram blåmusslor , levande (ungef?r en n?ve)
  • 250 gram hjärtmusslor , levande, venusmusslor g?r ocks? bra (ungef?r en n?ve)
  • 4 msk smör , rumsvarmt
  • 6 msk olivolja
  • 1 timjankvist(ar)
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , skalade och finhackade
  • 1 st röd chilifrukt , finhackad
  • 6 st krabbklor
  • 4 st pilgrimsmusslor , skalade
  • 6 st färska räkor , stora, oskalade
  • 1 havssalt
  • 1 st citron(er) , saften
  • 1 citronklyfta(or) , till servering
  • 1 bladpersilja , hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.