Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant. Lammracksen blev perfekta och potatisklyftorna örtades in och grillades, också för att spara plats
Grillad fläskkarré. Gör en “vanlig” potatisgratäng på gammal potatis, grädde (5 dl) vitlöksklyftor (4 st) och en burk av min hemliga ingrediens som du vispar ihop med grädden
Blanda innanmätet från potatisen med ost, crème fraiche och gräslök. smaka av med salt. Hacka kräftstjärtarna lätt och blanda dem med dillfrön, vinäger och olja
En ljummen potatissallad som serveras i sällskap medgrillad lax och örtsmör. Låt smöret stå i rumstemperatur tills de blir mjukt, finhacka örterna och blanda ner dem i smöret med hjälp av en gaffel
Ordentliga bitar med både ben och fett som ger en ordentlig smak. Förväxla aldrig pris med smak. På med ordentligt med grovsalt och förstek i ugnen i minst 1 timme på 80-100°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.