Enkel och god torsk med få ingredienser som dock kräver rejält med salt. Servera med kokt potatis. Salta och peppra fiskblocket på båda sidor och lägg över purjolöken
Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. Servera gratängen med rucolasallad. Blanda grönsakerna, skinkanoch tomaterna i en ugnsäker form
Ugnspannkakamedgrönsaker. Tänker du som jag att du vill äta mer hälsosamt men tycker det är svårt att leva upp till kostrådet att äta minst tre frukter och två rejäla nävar grönsaker om dagen, då är ett tips att t ex blanda ner grönsakerna i en ugnspannkaka
Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. , Servera gratängen med rucolasallad. Blanda grönsakerna, skinkanoch tomaterna i en ugnsäker form
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 ägg Lägg till i inköpslistan
Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Jag hackade färsk spenat och purjolök, knäckte i ett ägg i varje form och kryddade med salt, peppar och chilipeppar
Fördela champinjoner, zucchini ochskinka över och strö på rikligt med oregano. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.