1,5 msk
vetemjöl 6 dl mjölk eller 6 dl vispgrädde 5 st ägg 1 tsk salt
400 g
färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner 2-3 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 1 tsk soja
1,5 msk
vetemjöl 6 dl mjölk eller 6 dl vispgrädde
5 st
ägg 1 tsk salt
400 g
färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner
2-3 msk
smör
2,5 msk
vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 1 tsk soja
Smaka av med salt och peppar. Toppa sedan med röran och avsluta med att lägga över lite riven ost. Sätt ugnen på 200 grader Skär ner blomkålen i mindre bitar och koka de i lättsaltat vatten, koka i bara några minuter tills de börjar att mjukna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.