Piggvarmed skirat smörochpepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrotoch var inget som jag längtade efter
Kokt potatis, smältsmöroch riven pepparrot hör till. Rensa piggvaren men flå den inte. Pröva med en gaffel vid tjockaste delen av fisken om köttet lossnar från benen
Värm smör i en kastrull. Servera fisken med skrapad/strimlad pepparrot (en kniv eller potatisskalare fungerar bra att använda) och kokt potatis med dill och lite olivolja
Bland annat kom jag hem med gulbetor ochpepparrot som fick bli dagens förrätt. Tillsammans med lite smältsmör – som rundar av smaken – blir kokta gulbetor en enkel förrätt
Servera torsken toppad med äggen, pepparrotet, brynt smör samt dill ochmed broccolin som tillbehör. Torsken serverades utan räkor och vitvinsås ochmed brynt smör istället
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrotoch skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.