Satt i går kväll och funderade på vad jag skulle göra för lördags recept, om det blir fint väder så har jag inte någon lust att stå vid spisen… det fick bli allt i ett i ugn med kycklingoch currysås
Som ni hör så haglar dem förutfattade meningarna om italiensk mat och denna kyckling. På något sätt så förknippar jag denna rätt med Italien, kanske för att dem har mycket citron, eller att jag fått för mig att man äter mycket helgrillade kycklingar i Italien främst Toscana, att den funkar så himla bra med vin, att den känns rustik osv
Lägg sedan på kycklinghalvornaoch pensla på oljan blandad med soya, kycklingkryddaoch lite salt. Kyckling krydda (jag hittade en spännande utan konstigheter i)
Idag blev det kycklinglår som fått marinerat i cirka två timmar, serverat tillsammans med ett ris smaksatt med nejlika och kardemumma och en kall sås av turkisk yoghurt med lime och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.