Stek färsen med kryddorna. Dela zucchinin på längden och lägg på färsen. 600 gram zucchini. Toppa med osten och grädda i ugnen på 225 grader, ca 15 minuter. 600 gram zucchini
Riv skalet på citronen och fördela över rätten tillsammans med citronsaften och finstrimlad chili. Skär mozzarellakulorna i 1/2-centimetertjocka skivor och lägg bredvid varandra på ett fat eller varsin tallrik. 2 mozzarellakulor
Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär mozzarellan i skivor och lägg på ett fat. Du behöver4 portioner400 g zeta mozzarella1/2 röd chilifrukt, finhackad1/2 citron, rivet skal1/2 dl basilika, finhackad3 msk balsamvinäger vit3 msk olivoljaSaltSvartpepparBalsamicoGör såhärBlanda samman alla ingredienser försiktigt med sked eller gaffel. 400 g zeta mozzarella
Värm saltad zucchini i en panna med successiv ökad värme. Krydda med svartpeppar och ev mer salt. Blanda i en bunke pasta, zucchiniröran, riven mozzarella och grädde
Toppa med örter av något slag. 1 krossad vitlöksklyfta, ½ msk olivolja, havssalt, tomater, gulbetor eller zucchini, citron, potatis, rädisor, riven mozzarella eller annan ost, färska eller torkade örter
Den här gången blev det en vegetarisk variant med fänkål, zucchini och citron, väldigt god. Hetta upp rikligt med olja i en kastrull och fräs löken tillsammans med fänkål och zucchini
Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarella och avsluta med strimlade soltorkade tomater. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.