Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Här är recept på Baconlindad kycklingfilé fylldmed parmesan, basilika och vitlök. Krispig bacon med lent kycklingkött fylldmed pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Baconlindade kycklingfiléer fylldamed salami och gorgonzola . Själv är jag inte speciellt förtjust i gorgonzola så därför fyllde jag min kycklingfilé med pesto och salami
En del av mangolden ochpurjolöken fick bli till en krämig stuvning, med fårost och grädde. Den färgprakt som slår emot en bland stånden med frukt, grönt och kryddor, upplevs extra vackert en klar dag på vintern
Pensla med smält smör och strö över ströbröd och krydda. Ansa och strimla purjolöken. Anna var på middag hos oss igår och vi bestämde oss för att testa ett nytt recept som verkade supersmarrigt
Blanda senap med grädden och häll över fisken. salt och nymalen vitpeppar. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Blanda lingon och socker i en skål och mosa dem med en gaffel. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.