Gott till detta är ett härligt kokt basmatiris eller att äta direkt med bröd som bestick. Börja med att putsa kycklingfiléerna och dela dem i mindre bitar
UGNSFALUMEDKRÄMIG BROCCOLI- OCH TOMATRÖRA. Ugnsfalu. Jag tycker om mat som är "allt i ett" och som tillagas i ugnen, då hinner jag diska undan och duka bordet medan maten blir klar
Servera tillsammans med den krämiga pecorinopolentan. Jag har ätit polenta med bland annat het tomatsås, freestajlad från besöket hos Annika, med riven zucchini och belugalinser och med stekt svamp
Vi käkade de mumsiga biffarna med kokt ris och en krämigtomatsås (se recept längre ner). biffarna passar också bra att servera med någon form av ugnsstekt potatis och en kall sås
Blanda den frysta blomkålen med crème fraiche och lägg bredvid korven. 2 burkar lätt crème fraiche med tomat och basilika (à 2 dl). 2 burkar lätt crème fraiche med tomat och basilika ( 2 dl)
Rör ihop smeten, rulla köttbullarna och ställ in i kylen medan du gör tomatsåsen. Köttbullarna är bl a kryddade med stötta fänkålsfrön och det ger en fantastisk smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.