Om du har en halv sötpotatis, lägg den med snitt ytan ner på en plåt. Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor
Smaka av med salt och peppar. Finhacka rödlök, vitlök och strimla soltorkad tomat. Skär ett kryss i potatisen, klicka i lite smör och toppa med fyllningen
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1Toppa potatisen med smulad fetaost och oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.