Igår bakade jag den medfetaostoch rödlök. Den bara finns där och är medgörlig, söt och läcker. Det jag älskar med sötpotatisen är att den blir god hur man än behandlar den
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaostoch soltorkade tomater. Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fylldaugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Ugnsbakad fetaost Ingredienser 1 fetaost örtkryddor, gärna timjan, rosmarin eller oregano olivolja Gör så här Sätt ugnen på 150 grader. Katarina Ekeström 1 fetaost örtkryddor
Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Servera tillsammans med ris eller potatis. Härliga smaker från rosmarinoch surt och sött från citron och honung
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaostoch soltorkade tomater. Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.