Halvera persikorna och kärna ur dem. Pensla dem med matolja. Bjud vaniljglass till. Grilla persikorna några minuter på varje sida tills de har fått fin färg
Dela persikorna i bitar. Servera med vispad grädde och hackade nötter. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Lägg i en ugnsform och strö över sukrin, vaniljpulver och kanel
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Vaniljglass kändes naturligast att börja med. För några veckor sedan köpte vi en äntligen glassmaskin, en riktig glassmaskin med kompressor, och sedan dess har vi provat att göra glass några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.