Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honungoch peppra
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fyllda ugnsbakadefikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Man kan äta den som kombinerad efterrätt och ostbricka med några kex till, eller göra som vi gjorde, äta den till prosciuttooch rostat surdegsbröd som en liten kvällsrätt
Jag åt min med en klick turkisk yoghurt och flytande honung. I helgen var en sådan dag och därför gjorde jag en ugnsbakad havregrynsgröt med äpple och frötäcke som nästan smakade som en äppelpaj
Idag har vi lagat den här jättegoda laxen med smak av både chili ochhonung. Serverade två sallader till en vanlig grönsallad och sallad med kidneyböner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.